Het Taalhuis verzorgt vier gratis bijeenkomsten in de bibliotheek over het thema 'gezondheid'. Korte filmpjes en oefeningen op de computer helpen deelnemers daarbij.

De eerste bijeenkomst heeft als onderwerp ‘je lichaam beter leren kennen’. Tijdens de tweede bijeenkomst is het onderwerp ‘de taal van de dokter of de apotheker beter begrijpen’. De derde bijeenkomst gaat over ‘gezonde voeding’. Gezond eten is belangrijk. Maar wat maakt voeding gezond of ongezond? Tijdens de laatste bijeenkomst luidt het onderwerp ‘waarom sport goed voor je is’.

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor iedereen die het lastig vindt om informatie over gezondheid te begrijpen en toe te passen. De bijeenkomsten vinden plaats op vrijdag 3, 10, 17 en 24 november in de bibliotheek in Alkmaar De Mare, Laan van Straatsburg 2, van 09.30 tot 11.00 uur.

Aanmelden kan per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 072 – 515 66 44 of 06 – 811 181 06. Deelname is gratis.
Pin It
Bekeken: 2490x
https://ee.itk.ac.id/data/