Autisme is steeds vaker in het nieuws. Toch is het heel moeilijk om uit te leggen wat het precies is. De Autisme Experience On Tour biedt een interactieve avond om het autisme vanuit verschillende kanten te bekijken rondom het thema; Beleving.

Op 24 oktober is de Autisme Experience On Tour in VUE Cinema Alkmaar.
“We willen vooroordelen en stigma’s rondom autisme slechten.” Evelien Huijssen is een van de initiatiefnemers van de Autisme Experience. Samen met Silvia Kloppers en Lars Sørensen zijn ze bezig om de Autisme Experience te ontwikkelen die ze binnen een paar jaar openen in de regio Rotterdam.

De Autisme Experience On Tour is een avondvullend programma in de bioscoop met onder andere singer-songwriter Francesco Daniel. Naast muziek bestaat het programma uit korte lezingen, interactie, film fragmenten, ervaringsverhalen en bijdrage van Peggy van der Putten, Autisme Netwerk Noord Holland en MEE.

De opbrengst van de kaartverkoop draagt bij aan de realisatie van de Autisme Experience. Meer informatie is te vinden op autismeexperience.nl.
Pin It
Bekeken: 5567x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/