Zaterdagochtend zijn een 20-jarige Rotterdammer en een 29-jarige man uit Den Haag aangehouden. De één brak in bij een woning aan de Baangracht, de ander was de 'getaway driver'.

Vrijdagavond ging het inbraakalarm van de woning af. De ingeschakelde politie trof binnen een man, die prompt naar boven vluchtte en uit een raam klom. Terwijl hij via achtertuinen vluchtte, zakte hij door een aantal schuurdaken en klom over meerdere stekelhekken, zichzelf mogelijk bezerend. Ondanks aanwijzingen van een aantal mensen, konden de agenten de inbreker niet achterhalen.

Zaterdag rond 05.30 uur kreeg politie melding dat dezelfde man weer in het huis was. Ter plaatse ontstond een korte achtervolging te voet tot de man in een klaarstaande auto stapte, die daarna snel wegreed. Op de Laat kon de politie de auto langs de kant zetten. Er zaten twee mannen in, waarvan een voldeed aan het opgegeven signalement.

De Zuid-Hollanders zijn aangehouden en overgebracht naar het bureau. De auto is in beslag genomen.
Pin It
Bekeken: 3688x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/