Als het aan ondernemersdenktank 'Het Nieuwe Warenhuis' ligt en aan de Ondernemersvereniging Centrum Alkmaar komt er een nieuwe winkelformule bij in het centrum naar voorbeeld van de 'Negen straatjes' in Amsterdam, zo meldt het NHD.

De 'Prachtstraatjes' zullen bestaan uit de Boterstraat, Payglop, Hoogstraat, Achterstraat, Koorstraat, Houttil, Schoutenstraat en het Ritsevoort. Het moet een cluster van straatjes worden met kleinschalige hippe boetiekjes en een trekpleister voor het winkelend publiek, mede door de verhalen die iedere ondernemer mag vertellen aan de gevel van zijn boetiek, zo is te lezen in de krant.

Veel van de straatjes kampen nu met leegstand; dit kan bijvoorbeeld opgevuld worden via pop-up winkels, zo schrijft bedenker 'Het Nieuwe Warenhuis'. Het plan is goed ontvangen door de gemeente en zij zijn voornemens er vijftienduizend euro voor beschikbaar te stellen.
Pin It
Bekeken: 5376x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/