De spitspaal in de Herenweg in Sint Pancras zakt om 9.00 uur. Daarvoor was bij wijze van experiment ingesteld dat de paal om 8.15 uur zakte. Dit werd in januari besloten door het college om de bewoners van de wijk De Nollen tegemoet te komen. De bewoners moesten namelijk behoorlijk omrijden om de kinderen naar school te brengen.

Er was veel om te doen om die verandering naar 8.15 uur: de Fietsersbond vond het bijvoorbeeld een slecht idee. Zij vonden dat het extra autoverkeer gevaarlijke situaties opleverde voor fietsers die rond die tijd over straat gaan. Ook bewoners verwachtten dat het gevaarlijker zou worden op de weg. De tijd dat de paal omhoog kwam werd weer teruggedraaid naar 9.00 uur.

De gemeente heeft nu besloten wederom een proef te doen door middel van verkeerstellingen, zo meldt het NHD. Daarna wordt definitief besloten welk tijdstip de paal moet zakken.
Pin It
Bekeken: 4503x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/