Deze maand houdt Hortus Alkmaar een bakwedstrijd om uit te maken wie de lekkerste kruidkoek maakt. Eentje die liefst ook nog gezond is. De koeken worden zondag 15 oktober tijdens de herfstmarkt beoordeeld door een deskundige jury. Er zijn mooie prijzen te winnen.

Voor het bakken van de kruidkoek kun je een bestaand recept gebruiken of een zelf bedacht recept. Natuurvoedingskundige Krista Boots heeft speciaal voor deze wedstrijd een recept gemaakt, te vinden op hortusalkmaar.nl. Voor kinderen zijn er speciale prijzen beschikbaar.

De bakwedstrijd wordt gehouden als start van het internationale jaar van de voedselzekerheid in 2018. Hortus Alkmaar is een van de twaalf Nederlandse tuinen die in dit kader meedoet aan project 'Plant & Eter'. Gedurende het jaar 2018 worden speciale activiteiten georganiseerd, zoals themadagen, lezingen, rondleidingen, symposia en een gezamenlijke picknick.

De kruidkoek kan ingeleverd worden tussen 12:00 en 14:00 uur.
Pin It
Bekeken: 2742x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/