De raad van Alkmaar heeft met een kleine meerderheid een motie aangenomen, waarmee het college opgedragen wordt om ouderwets restafval op te halen langs de hele Tuingracht en Rechtestraat in De Rijp. Daarmee is ook aanleg van een ondergrondse vuilcontainer op een terreintje bij de Tuingracht van de baan.

In De Rijp wordt sinds kort omgekeerd afval gescheiden. Gescheiden afval wordt opgehaald en restafval moet in ondergrondse containers. Behalve bij een deel van de Tuingracht en de Rechtestraat; hier behouden mensen hun oude rolemmers.

De motie stelt dat ook in het andere deel van de beide straten ouderwets afval opgehaald moet worden. Volgens het nieuwe systeem moet de vuilniswagen vaker door de smalle straten en daar moest ook het achterliggende terreintje aan de Tuingracht bij komen.

De kosten hiervoor zijn hoger, het is inefficiënt en geeft meer overlast. Ook is de plaats van de geplande ondergrondse container ongewenst, want het terreintje wordt nog wel eens als speelveld gebruikt en met veel regenval zou de container omhoog kunnen komen drijven.
Pin It
Bekeken: 2859x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/