De gemeenteraad wil graag weten wat er speelt in de wijk. Daarover kunnen de inwoners in informele setting onder leiding van bekende Rijper Koos Woestenburg in gesprek met gemeenteraadsleden tijdens Rondje Raad op 13 oktober van 16.30 tot 19.00 uur in dorpshuis Onder de Boom in Graft.


Na een korte presentatie over de gemeenteraad, kunnen inwoners hun onderwerp toelichten. Overige aanwezigen en raadsleden kunnen reageren en nader van gedachten wisselen. De verzamelde onderwerpen worden tenslotte van een prioriteit voorzien en de gespreksleider informeert u over het verdere verloop van het proces ten aanzien van de ingebrachte onderwerpen. Daarna is er tijd voor een hapje en drankje.


Onderwerpen of ideeën graag inbrengen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen naar 072-548 9161. Ook op de middag zelf kunnen deelnemers zich aanmelden om te spreken.


De gemeenteraad van Alkmaar wil in iedere raadsperiode in alle wijken en kernen tenminste één keer een bijeenkomst organiseren. Op deze manier wil de raad op een toegankelijke en laagdrempelige manier in gesprek gaan met de inwoners. Om te horen wat er speelt in de wijken en om inwoners en bijvoorbeeld groepen de gelegenheid te bieden de voor hen belangrijke onderwerpen naar voren te brengen.


Pin It
Bekeken: 2515x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/