Dit jaar was het laatste Rondje Oudorp. Dat hebben organisatoren Marco van den Ende, Sven van Roon en Michael Filmer laten weten aan alle vrijwilligers en sponsoren die het hardloopevenement mogelijk hebben gemaakt. Zij worden bedankt voor hun inzet met een kaartje en een medaille van het Rondje.

Rondje Oudorp startte vier jaar geleden met 350 deelnemers en groeide uit naar een respectabel evenement met 1.250 lopers, van beginnend tot gevorderd.  De organisatoren zijn hier erg trots op, maar het resultaat kwam niet zonder persoonlijke offers.

Marco, Sven en Michael organiseerden Rondje Oudorp bovenop een fulltime baan en elk jaar ging er weer meer tijd in zitten. Het drietal moeten tot hun spijt concluderen dat het voor hen niet meer te doen is om zich vol voor een nieuw Rondje in te zetten. Pogingen tot het vinden van versterking hadden helaas geen resultaat.

Toch hoopt het drietal dat er alsnog mensen opstaan die het stokje willen overnemen: "Wij hopen echt dat andere mensen het initiatief oppakken om een prachtig evenement als Rondje Oudorp op te zetten. Het kost je heel veel energie, maar je krijgt er heel veel voor terug!"
Pin It
Bekeken: 3727x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/