Zaterdagavond speelde de mannen van DAW 1 de eerste uitwedstrijd van het seizoen in Nijkerk. Flevo 1 werd in het eerste kwart onder de voet gelopen en kon daarna het gat niet meer dichten. De eindstand werd 12-17.

DAW startte erg sterk en Flevo had maar heel weinig in te brengen. Mede dankzij drie doelpunten van Tibor Boots en Daan Happe werd uitgelopen naar een 1-9 voorsprong. In de tweede periode kwam Flevo goed terug tot 6-12 door te schakelen naar fysiek stevig spel.

DAW wist echter de opgebouwde voorsprong de rest van de wedstrijd min of meer constant te houden. De derde periode scoorden beide teams twee maal en zo bleef de marge met 8-14 op zes doelpunten.

Tijdens de vierde periode scoorde Flevo drie keer achter elkaar en werd het toch nog spannend. Maar DAW herpakte zich op tijd en kon de punten met een eindstand van 12-17 meenemen naar Alkmaar.
Pin It
Bekeken: 2435x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/