In het sportcomplex de Hoornse Vaart vond zaterdag de derde editie van het kickboksgala House op Pain plaats. De vorige twee edities waren al dagen ervoor uitverkocht en ook deze editie was goed voor duizend bezoekers.

Er waren zaterdag meerdere grote gala's tegelijk, maar met onder andere partijen zoals Brian Douwes tegen Fred Sikking, Kofi Boateng tegen Mircea Stamen en Cemal Heesbeen tegen Yoram Sporkslede zette House of Pain zich zeker op de kaart. Veel bezoekers die normaal naar Glory 45 in Amsterdam gaan hadden vandaag voor House of Pain gekozen. De organisatie was dan ook dik tevreden met de opkomst.

Bijzonder was dat Hannes Schneider, uitkomend voor Loek's Gym in de A-klasse, 35 kilo was afgevallen om nog één keer de ring in te gaan. Op de Facebookpagina van Loek's Gym is te lezen dat hij scherp begon en snoeihard counterde. Helaas kreeg hij een stoot over zijn dekking heen en was hij zijn evenwicht kwijt waar hij niet binnen de 8 tellen overheen kwam.
Pin It
Bekeken: 3141x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/