Het vierde internationale Volleybaltoernooi Alkmaar begint vorm te krijgen. De organisatie heeft al weer veel contacten met buitenlandse teams gelegd. De buitenlandse teams worden aangevuld met regionale teams. Een sociaal programma zal deel uitmaken van het totale programma.

Van donderdag 28 december tot en met zaterdag 30 december zullen 14 meisjesteams in actie komen in Sporthal Oosterhout aan de Vondelstraat te Alkmaar. De teams bestaan uit enthousiaste en talentvolle speelsters tot en met 16 jaar. De teams komen uit allerlei Europese landen, uit Amerika en dit jaar zijn er zelfs inschrijvingen uit Zuid-Korea, Canada, Rusland en Oeganda.

De Alkmaarse volleybalclub Alvoco zet een toernooi neer vanuit de clubgedachte “Presteren vanuit Plezier”. Zij wil samen met Dinto uit Warmenhuizen deze jeugdteams laten ervaren hoe het is om internationale toernooien te spelen en bovendien een gezellig en leerzaam intercultureel evenement mee te maken. Voor het sociale programma wordt gebruik gemaakt van lokale ondernemers.

Voor de teams valt er veel te halen: spannende wedstrijden, internationale ervaring en veel van elkaar leren. Informatie is te vinden op de speciale Facebookpagina van het toernooi en op ivta.nl. Publiek is van harte welkom en kan gratis komen kijken naar jeugdvolleybal van topniveau.

 
Pin It
Bekeken: 3014x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/