De gemeente Alkmaar laat technisch onderzoek uitvoeren naar een gedeelte van de topsporthal van sportcomplex De Meent. Dit naar aanleiding van een incident in mei van dit jaar met een parkeergarage in Eindhoven.


De vloeren van een in aanbouw zijnde parkeergarage bij vliegveld Eindhoven stortten toen in. Een fenomeen dat nog niet eerder in de bouw in Nederland bekend was. Na het verschijnen van de resultaten van het onderzoek van TNO naar de oorzaak van het incident, wordt ook in Alkmaar gekeken waar vergelijkbare bouwconstructies zijn of worden toegepast.


In deze fase is door Bouwtoezicht van gemeente Alkmaar geconstateerd dat hiervan sprake is bij een deel van de topsporthal van het recent gebouwde Sportcomplex De Meent. Uit voorzorg is daarom dit gedeelte van de hal vandaag door de gemeente tot nader orde buiten gebruik gesteld. Dit maakt technisch onderzoek mogelijk naar de gevolgen van de bouwconstructie. Deze constructie bevindt zich alleen in een gedeelte van de grote topsporthal. De overige zalen en faciliteiten van het sportcomplex De Meent zijn veilig en worden gewoon gebruikt.


Het technisch onderzoek wordt uitgevoerd op initiatief gemeente Alkmaar, waarbij de landelijke ontwikkeling rond het dossier nauwgezet worden gevolgd. Alkmaar Sport N.V. informeert gebruikers van de topsporthal over het buiten gebruik stellen en biedt alternatieve faciliteiten. (Foto: Renata Jansen)



Pin It
Bekeken: 3454x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/