Met 88 punten is de opleiding Technische Informatica van Hogeschool Inholland Alkmaar voor de tweede keer beloond met het speciale kwaliteitszegel ‘Topopleiding 2018’. Dinsdag werd de Keuzegids HBO 2018 gepubliceerd. Samen met die van Avans, voert de Alkmaarse ict-opleiding de ranglijst aan.

De ict-studenten zijn zeer positief over hoe ze getoetst en beoordeeld worden en ze zijn tevreden over de inhoud van de opleiding, de docenten, begeleiding en faciliteiten.

“We hadden het wel gehoopt, maar niet verwacht! Echt geweldig dat we voor de tweede keer beloond worden met het kwaliteitszegel", reageert docent Martijn Oldenburg enthousiast. "En goed dat studenten positief zijn over de kwalitatieve toetsen en het duidelijke beoordelingssysteem."

In de ranglijst van ‘grote hogescholen’ staat Inholland niet meer eenzaam onderaan dankzij 53 punten, een halfje meer dan in 2016 en evenveel als Hogescholen Utrecht en Rotterdam. Inholland van twee naar drie kwaliteitszegels. Volgens de Keuzegids doen diverse opleidingen “het langzaamaan beter”. Avans blijft de beste met 69 punten.

“Wij zijn zeer blij dat onze inspanningen om onze onderwijskwaliteit te verbeteren, zich vertalen in mooie resultaten. De weg die we zijn ingeslagen werpt haar vruchten af. Hiervoor onze complimenten naar de betrokken collega’s”, aldus Jet de Ranitz, namens het College van Bestuur.

“Belangrijk aandachtspunt, zoals de Keuzegids aangeeft, is het studiesucces. Onder leiding van lector Rutger Kappe werken we samen met de onderzoekslijn Studiesucces om het succes van onze studenten te bevorderen.”
Pin It
Bekeken: 3415x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/