Volgens bewoners van de Koperslagerstraat is de "beruchte" Engelstalige klusjesman weer actief in hun buurt. Dit meldt mediapartner NH Nieuws. De klusser zou veel te hoge bedragen vragen en vervolgens slechts half werk  leveren. Buurtbewoner Jacco: "Hij maakt misbruik van de goedgelovigheid van mijn buren en dat vind ik schandalig."

Toen Jacco een witte bestelbus met Engels kenteken in zijn straat zag staan gingen alle alarmbellen rinkelen. Het busje deed hem denken aan hoe twee zomers geleden een familielid na een dakreparatie veel teveel moest betalen.

Poolse klussers, onder leiding van een Engels sprekende klusjesman, bleken zijn buurman als doelwit te hebben. "Mijn Vietnamese buurman spreekt geen Engels en zijn Nederlands is nog niet goed genoeg. Alle communicatie was dus via zijn 10-jarige dochtertje gegaan."

"Naast het schilderwerk, waren ze ook zijn straatje gaan opknappen en de buitenmuur aan het voegen", vertelt Jacco. Daarvoor vroegen ze maar liefst 2.500 euro. "Ze beginnen ergens ongevraagd aan, zeggen dan meer geld nodig te hebben en als klant kun je dan geen kant op."

Jacco was zelf een tijd stratenmaker: "Voor dat kleine stuk zou een goede hovenier normaal 500 euro vragen." Hij raadde zijn buurman dan ook aan de klussers weg te sturen. Jacco wil zelf de klus gratis afmaken.

In de groep 'Je bent een Alkmaarder als...' waarschuwen volgers elkaar ook voor de beruchte klusjesman. "Misschien een idee of zelf in actie te komen? Flyers ophangen in de supermarkt voor mensen zonder Facebook?", schrijft een van hen. Een ander: "Als ze bij je aanbellen? Wegsturen! Enige remedie."
Pin It
Bekeken: 3331x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/