Dinsdagmiddag is de bestuurster van een personenauto achteruit, en met hoge snelheid, het portiek van een woning aan de Vennewaard in Alkmaar binnengereden.

Hoe dat heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk, maar de 82-jarige vrouw heeft waarschijnlijk een black-out gehad of in paniek het verkeerde pedaal ingedrukt (gehouden).

Een bewoonster van het getroffen huis stond op het moment dat het gebeurde met de buurvrouw te praten; beiden konden net op tijd opzij springen.

De auto is volledig het portiek ingereden en heeft naast een aantal planten ook een boom, een stoel, een fiets en de eigenlijke gevel van het huis geraakt.  De automobiliste was erg geschrokken van het voorval.

Naar aanleiding van een eerste inschatting van de klap en een mogelijke beknelling kwam ook de brandweer ter plaatse, maar dat bleek niet nodig.
Pin It
Bekeken: 2760x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/