Alkmaar Centraal


Zaterdag 16 september zouden kinderen met een beperking uit regio Alkmaar en hun familie een feestje vieren op Camping De Boekel in Akersloot. Maar de weergoden gooien ook voor de rest van de week roet in het eten. Gezien de vooruitzichten hebben initiatiefnemers Diana Bos en Renate Bowra met pijn in het hart en een rot gevoel besloten het evenement naar mei te verplaatsen.

"De weerberichten zijn ons de komende dagen niet gezind, de grond is te nat en zal de komende dagen niet drogen", legt organisatielid Willem de Haas uit. "We kunnen het risico niet lopen om de kinderen op de koude grond te laten spelen. De temperatuur werkt ook niet mee, dus zit er niets anders op om deze kindermiddag te verplaatsen naar mei".

De exacte datum van de gratis middag voor kinderen met een beperking en hun naasten zal te zijner tijd bepaald worden. De organisatie hoopt dan alle deelnemers te begroeten op een droge locatie in een heerlijk warm voorjaarszonnetje.

Wie dan graag wil deelnemen, meehelpen of sponsoren, kan contact opnemen met Diana Bos (06-23175215) of Renate Bowra (06-38751486).

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl