Alkmaar Centraal


Op 7 september was bij Stadsstrand De Kade de afsluiting van de STAD Boostcamp. Acht jonge Alkmaarders mochten een certificaat van Stichting Talent And Dreams (STAD), ondertekend door wethouder Victor Kloos, in ontvangst nemen. Op 28 september start de tweede Boostcamp. Jongeren van 12 tot 24 jaar kunnen zich nog aanmelden voor de kick-off.

Eind 2016 startte de eerste STAD Boostcamp met een kick-off in het AZ-stadion. Acht jongeren kwamen daarna wekelijks bij elkaar om middels workshops hun vaardigheden en zelfvertrouwen op allerlei gebieden te ‘boosten’. STAD begeleidde de jongeren in opdracht van Laureus en de gemeente.

De acht ontdekten hun talenten en organiseerden in die richting een activiteit. De resultaten waren het benefietdiner Save Their Souls Dinner, zaalvoetbaltoernooi BALLIE, mountainbikerace De Heldenrace, de Buitenbios en de single ‘Parachute’.

Aanmelden voor de tweede STAD Boostcamp kick-off kan nog via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer info op stad-alkmaar.com/boostcamp.

Foto v.l.n.r.: onder Jarno en Richard. Boven Angela, Ilyas, Dianne (STAD), Merel, Nigel, Robin Verduin, Robin Ruben (STAD) en Jacintha. (foto: Rob Verhagen)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl