Alkmaar Centraal


Van maandag 18 september tot en met zondag 29 oktober gaan de Aert de Gelderlaan en Van Ostadelaan op de schop. Gezien andere lopende en geplande werkzaamheden in en rond de stad, wordt in drie fases gewerkt om de doorstroming zo goed mogelijk te houden.

Het bestaande asfalt wordt vervangen, met uitzondering van de rotonde Terborchlaan. Gelijktijdig worden de aanliggende parkeervakken opnieuw bestraat. Op de kruising van de Van Ostadelaan met de Bloemaertlaan wordt de huidige bestrating vervangen door een asfalt.

Fase 1 vindt plaats tot en met 1 oktober en betreft de Van Ostadelaan, van de inrit Winkelcentrum de Hoef tot aan de Nicolaas Beetskade. Verkeer wordt lokaal omgeleid.

Fase 2 loopt van 2 tot en met 29 oktober. Dan is de Aert de Gelderlaan aan de beurt, vanaf de Picassolaan tot de rotonde Terborchlaan en van de Ostadelaan tussen rotonde Terborchlaan en de inrit van het winkelcentrum. De Picassolaan en Rubenslaan blijven bereikbaar vanaf de De Gelderlaan en de wijk wordt ook ontsloten via de Terborchlaan.

Fase 3 vindt plaats tussen 23 en 29 oktober en betreft de Aert de Gelderlaan en de Van Ostadelaan, behalve de rotonde Terborghlaan. De Picassolaan en Rubenslaan zijn dan niet bereikbaar vanaf die kant. Verkeer wordt omgeleid via de Terborchlaan.

Parkeerplaatsen grenzend aan werkzaamheden zijn niet beschikbaar. Parkeren blijft mogelijk bij het winkelcentrum. Fietsers en voetgangers worden lokaal omgeleid. De fietsoversteken blijven zo lang mogelijk open.

Op alkmaar.nl is onder 'werk in uitvoering' meer informatie te vinden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl