Vrijdag 8 september van 13.00 tot 14.30 uur starten er weer fietslessen in wijkcentrum Overdie. De fietslessen worden al twintig jaar gegeven en elk jaar is het een succes.

Het wijkcentrum heeft tien fietsen tot zijn beschikking waar de deelnemers op kunnen leren fietsen. De fietsen zijn iets kleiner zodat de beginners gemakkelijk met twee voeten bij de grond kunnen. De deelnemers leren te steppen en hun evenwicht te houden.

De fietslessen worden voornamelijk gevolgd door allochtone vrouwen die nog niet kunnen fietsen omdat dat niet gebruikelijk was in het land waar zij vandaan komen. Naast het fietsen worden ook de verkeersregels doorgenomen en daarna is er tijd voor een kop koffie.

De kosten bedragen € 20,00 voor tien lessen. De ene deelnemer heeft aan tien lessen genoeg, de ander wil erna graag nog een cursus volgen. Inschrijven kan nog steeds via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 06-20717238 (Ria).
Pin It
Bekeken: 4351x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/