Ruim tien jaar nadat het voornemen ontstond is de ontsluitingsweg voor Resort De Rijp eindelijk een feit. Zaterdag werd de officiële opening verricht door directeur Wim Vos van Europarcs, burgemeester van Alkmaar Piet Bruinooge en wethouder Jan Nagengast.

Een lang gekoesterde wens van de inwoners van West- en Oost Graftdijk is daarmee in vervulling gegaan nu het (zwaar) verkeer niet meer door de dorpsstraten dendert. Bijkomend voordeel is dat de gasten van resort de Rijp sneller op hun vakantieadres aankomen.

Tijdens de feestelijke opening werd het welkomstwoord verricht door Wim Vos, waarin hij vol lof sprak over de investering die gedaan is om deze toegangsweg te realiseren in een prachtig landschap met veel water en natuur.

Burgemeester Bruinooge richtte zijn dankwoord niet alleen aanr het college maar met name Jan Nagengast werd geprezen om zijn vasthoudendheid gedurende dit traject. Ook werden de inwoners van Graftdijk gecomplimenteerd om hun geduld en flexibiliteit in een proces wat niet altijd van een leien dakje verliep.

Onder toeziend oog van de aanwezigen werd het lintje op de nieuwe weg doorgeknipt door de burgemeester van Alkmaar, waarna het publiek getrakteerd werd op een heerlijk glas champagne.

De rest van het weekend is er nog gelegenheid om de toegangsweg te gaan bekijken en is er op zaterdag en zondag een programma voor jong en oud met onder andere een BBQ buffet.

 
Pin It
Bekeken: 3684x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/