Belangen Alkmaarse Samenleving (BAS) heeft een nieuwe plek gevonden waar het COC NHN zich mogelijk kan vestigen. Eerder had de fractie lunchcafé Abajo, aan het begin van het Verdronkenoord, bereid gevonden om proef te draaien maar dit bleek geen succes. BAS wijst naar Achterdam 7 als nieuwe locatie voor de organisatie die zich inzet voor LHBT'ers.

Ben Bijl: “ Het COC heeft nu een onderkomen in de stadskantine in het Ringersgebouw. Die situatie is slechts tijdelijk. Daarom hebben wij verder gezocht”.  Eventueel kunnen Art.1 Bureau Discriminatiezaken en/of de GGD bij het COC intrekken, denkt BAS. De coalitie liet echter recent weten een politiepost op dit adres te willen (waar de politie positief over is, maar zelf niet voor wil betalen), maar wellicht is die combinatie ook mogelijk.

BAS zocht deze keer naar een oplossing waarbij de gemeente Alkmaar een grotere rol speelt en kwam daarbij op het pand uit op de Achterdam, dat eigendom is van de gemeente. Het college dacht eerder over plaatsing van Stadstoezicht in het pand, maar hier is voor alsnog geen vervolg op gekomen.

Als het lukt om het COC op Achterdam 7 te vestigen, kan het pand meteen worden opgeknapt om straat een frissere uitstraling te geven, vindt BAS. Renovatie zou 140.000 euro gaan kosten. (foto: BAS)
Pin It
Bekeken: 3706x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/