Noordwest Ziekenhuisgroep gaat voor de renovatie asbest saneren in Huize Westerlicht. De planning was in de week van 28 augustus te starten, maar Stichting Red de Hout heeft hier een stokje voor gestoken. Dit meldt Adapt via Facebook.

Terwijl de erfgoedstichting aannam dat NWZ nu wel door had dat haar plannen grote impact hebben op de omgeving, en het dus wel snor zat met de vergunningen, bleef Red de Hout wantrouwend. De stichting vond uit dat er voor de vleermuizenpopulaties in Westerlicht geen enkele speciale maatregel was getroffen of ontheffing aangevraagd. De Regionale Uitvoeringsdienst Noord-Holland Noord werd ingelicht en die trok prompt aan de noodrem.

"Hopelijk was dit nu meteen de laatste keer dat NWZ de impact van de ziekenhuisplannen op de natuur in Stads Park De Hout Alkmaar onderschat", schrijft Adapt. "Zonder betere kennis van de natuurbeschermingswetten dreigen ze weldra volstrekt vast te lopen in volgende juridische uitglijders."(foto: Rein Schouten)
Pin It
Bekeken: 3589x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/