Op maandagmiddag 4 september organiseert Dag & Dauw in Zuid de voordracht en workshop Poëzie raakt die wordt verzorgd door Margreet Schouwenaar.

Margreet Schouwenaar is dichter en kinderboekenschrijfster. “Boeken zijn wegwijzers naar onszelf.” Deze ochtend vertelt Schouwenaar over haar werk als schrijver en als stadsdichter. Ze leest voor uit eigen werk en nodigt u uit zelf de pen op papier te zetten. Dit soort workshops zijn altijd verrassend leuk omdat je zelf ook aan de slag gaat en poëzie waarderen we allemaal.

De Dag & Dauw in Zuid reeks vindt plaats in Ontmoetingscentrum De Palatijn op maandagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur. Parkeren is gratis. Reserveren is gewenst. Stuur hiervoor een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem telefonisch contact op via 072 -5404335.
Pin It
Bekeken: 2736x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/