De hoofdreden waarom er geen supermarkt komt op de plek waar nu De Lispeltuut staat in de Vroonermeer, namelijk dat er geen ruimte voor is, is van tafel geveegd, zo meldt het NHD. Toch blijft de gemeente bij zijn standpunt dat er genoeg winkelcentra zijn in de omgeving. De supermarkt komt er dus niet.

Een petitie van omwonenden, waarmee ruim 300 handtekeningen waren opgehaald, hielp niet. De gemeente erkent nu ook dat de woonwagens, de appartementen en de supermarkt gerust naast elkaar konden bestaan op de te bebouwen grond. Maar om de locatie heen heeft Alkmaar al winkelcentra De Mare, Daalmeer, Huiswaard, Sint Pancras en Broek op Langedijk. Dit vindt de gemeente genoeg winkelfaciliteiten, zo is te lezen in de krant.

De Vomar heeft ondanks de berichten al twee keer een vergunningsaanvraag gedaan voor de besproken locatie, iedere keer vingen zij bot. Het doek lijkt nu echt gevallen voor de actievoerders en de Vomar.
Pin It
Bekeken: 3870x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/