De Jumbo winkel aan de Muiderwaard 416 in Alkmaar ondergaat een complete metamorfose. De winkel krijgt een ruimere opzet. Er worden pizza’s vers bereid door medewerkers en er wordt verse Sushi verkocht. Ook komt er een pick-up point waar de klant zijn vooraf online bestelde boodschappen kan ophalen.


Op zaterdag 26 augustus sluit de winkel om 18:00 uur haar deuren. Vanaf woensdag 13 september zijn inwoners van Alkmaar en omgeving weer welkom in de nieuwe Jumbo winkel. Jumbo laat de opening niet onopgemerkt voorbijgaan en verwelkomt de klanten tijdens een feestelijke opening om 09.00 uur.

 

Tijdens de opening krijgen de eerste 150 klanten een mooie bos bloemen. Bovendien mogen alle klanten die tot en met zaterdag 16 september voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen, een draai geven aan het rad van fortuin met prijzen van klein tot groot.


Ondernemersfamilie Ben, Ellie en Sven Duijvelshoff: “Deze winkel is in april 2015 overgegaan van C1000 naar Jumbo, maar nu is het tijd voor een complete vernieuwing. De winkel krijgt bijna 400 m2 extra vloeroppervlakte waardoor we bezoekers straks maar liefst ruim 1.200 m2 winkelplezier kunnen bieden. Samen met het vertrouwde team kunnen wij niet wachten om onze klanten te verwelkomen in de vernieuwde winkel”.

Pin It
Bekeken: 4599x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/