Donderdag 3 augustus startte Het Slimste Huis Alkmaar de zoektocht naar de Slimste Alkmaarder met de eerste editie van de Alkmaar Quiz. Een evenement waarbij het publiek de geschiedenis, gebouwen en andere algemene kennis van Alkmaar kon delen en leren kennen tijdens een interactieve competitie.

“Ik vind het initiatief leuk! Een interessant evenement om je kennis te testen over je eigen woonplaats”, vertelt Bert van den Bosch, winnaar van de Alkmaar Quiz. “Naast leuk is het ook heel informatief”, voegt Van den Bosch toe.

De quiz, die bestond uit vijf categorieën, duurde ongeveer twee uur waarna de winnaar direct bekend werd gemaakt. Binnenkort volgt de tweede editie van de Alkmaar Quiz.

Naast het spel kregen de deelnemers ook een inkijkje in de wereld van moderne woonfaciliteiten; diensten en producten die mensen helpen zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen.
Pin It
Bekeken: 3719x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/