De 39-jarige Maarten B. uit Nieuwe Niedorp werd dinsdag veroordeeld tot een gevangenisstraf wegens mishandeling van een agent. B. kreeg zes maanden cel waarvan een derde deel voorwaardelijk, zo meldt het NHD.

In februari sneed hij een Renault. De bestuurder maakte even later kenbaar het gedrag niet op prijs te stellen, waarna B. uitstapte en eerst eens even hard op het dak ramde. De bestuurder van de Renault bleek een agent te zijn maar dat deed B. niets, hij deelde een vuistslag uit. Daarna reed hij ook nog op de agent in.

In de krant is te lezen dat de Niedorper, die blijkbaar slecht tot tien kan tellen, in april ook de nieuwe vriend van zijn ex bedreigde, de agenten die erop af kwamen werden ook bedreigd door B. Dit gebeurde tot tweemaal toe.
Pin It
Bekeken: 2863x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/