Nog de hele maand worden in het kader van The International Holland Music Sessions meerdere dagen openbare masterclasses en concerten gehouden in de Remonstrantse Kerk van Alkmaar.

Op vrijdag 11 augustus verzorgt Ulf Schneider (1968) om 14:00 uur een masterclass. Schneider studeerde viool in Hannover, New York en Berlijn. In 1991 richtte hij het Trio Jean Paul op, dat diverse prijzen won bij internationale kamermuziekcompetities. Als solist treedt Schneider op met gerenommeerde orkesten in Duitsland en Zwitserland. Sinds 2001 is hij terug op de Hannover University of Music, Drama and Media, maar dan als zeer succesvolle professor.

Om 20:00 uur zijn er die dag optredens van drie artiesten. De Chinese pianiste Chinen Ziyue speelt werken van Bach en Chopin en zowel de Nieuw-Zeelandse violiste Geneva Lewis als de Nederlandse pianist Tobias Borsboom spelen stukken van Brahms en Debussy.

De normale prijs voor een masterclass is 16 euro en voor een concert ook. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal en via tihms.com. Kijk op deze website voor verdere informatie.
Pin It
Bekeken: 2979x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/