Bij voetbalvereniging Kolping Boys uit Alkmaar was het zondagavond groot feest. Niet alleen omdat de Oranje-dames Europees kampioen zijn geworden, maar ook omdat 'hun' Stefanie van der Gragt een flink aandeel heeft gehad in het behalen van de titel, zo meldt mediapartner NHnieuws.

In een zinderende finale versloegen de Nederlandse vrouwen vanavond Denemarken met 4-2. Tot grote vreugde van de Kolping Boys. "Ik vind het heel tof. Vroeger werd er heel weinig aandacht gegeven aan het vrouwenvoetbal en nu wel", zegt een voetbalster vol trots. "Kijk die vrouwen, daar moeten we trots op zijn! Wat presteren die mannen nu nog? Helemaal niks!", grapt een vrouw.

Uiteraard werd Van der Gragt op de voet gevolgd. De Heerhugowaardse speelde in haar jeugd bij de Kolping Boys. "Ik ken haar nog als een klein meisje", zegt een supporter. Volgens hem is haar speelstijl door de jaren niet veel veranderd.  "Ze speelt nog altijd als toen: heel degelijk in de verdediging!" (foto: Chris Wieland)
Pin It
Bekeken: 4388x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/