GGD Hollands Noorden start in september met competentietrainingen. Deze sociale vaardigheidstrainingen helpen kinderen om het spelen en omgaan met andere kinderen en volwassenen makkelijker te maken. Ook leren ze hoe ze op een goede manier voor zichzelf kunnen opkomen.

In deze training leren de kinderen via spel, gesprekjes en rollenspellen op speelse wijze verschillende sociale vaardigheden. De kinderen krijgen ook opdrachten mee naar huis. Zo kunnen ze wat ze tijdens de training geleerd hebben in de praktijk brengen. In een aparte ouderbijeenkomst ervaren ouders/opvoeders zelf wat de kinderen leren.

De trainingen starten in september en zijn bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 6-9 jaar en 9-12 jaar uit de gemeente Alkmaar. Ouders/opvoeders kunnen zich aanmelden via ggdhn.nl/cursussen. Deelname is gratis.
Pin It
Bekeken: 4602x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/