Vanaf woensdag 9 augustus worden in het kader van The International Holland Music Sessions op meerdere dagen openbare masterclasses en concerten gehouden in de Remonstrantse Kerk van Alkmaar.

Op woensdag verzorgt pianist Mikhail Voskresensky om 14:00 uur een masterclass. De in de Ukraïne geboren Rus is internationaal bekend door zijn voorliefde voor grote romantische traditie en heeft prestigieuze prijzen gewonnen.

Om 20:00 uur zijn er die dag optredens van de Duitse cellist Constantin Siepermann, de Spaanse pianist Àlex Ramírez. Zij spelen werken van Bach en Debussy. En dan is er nog de Georgische pianiste Sophiko Simsive. Zij speelt Haydn, Schubert, Liszt en Sjostakovitsj.

De normale prijs voor een masterclass is 16 euro en voor een concert ook. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal en via thims.com. Kijk op deze website voor verdere informatie.
Pin It
Bekeken: 3214x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/