Over interesse hoeft projectontwikkelaar Bot Bouw niet te klagen; de nieuwste Alkmaarse wijk 'Hollandse tuin mag zich verheugen op massale belangstelling.

Het is een wijk die de transformatie van Overstad moet ondersteunen van bedrijventerrein naar een gebied voor wonen én ondernemen.
Het gaat om 64 woningen die gebouwd gaan worden op het terrein van een voormalige houthandel. De naam Hollandse Tuin komt van de herberg “De Hollandsche Tuijn” die eeuwen geleden net buiten het historische Alkmaar lag.

Wat bijzonder is aan de opbouw en indeling van de wijk is dat die leunt op inbreng van belangstellenden en toekomstige kopers. Daarvoor komt komende maand de woonconfigurator 'Mijn Eigen Gerijde Huis' online waarmee een potentiële bewoner een unieke woning kan samenstellen. De configurator zou eigenlijk al in juni online komen.

De verkoop van de woningen start in november, en de bouw (onder voorbehoud) in het tweede kwartaal van 2018.
Pin It
Bekeken: 4614x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/