De in Suriname geboren singer-songwriter Jeangu Macrooy, heeft zondag tijdens Zomer op het Plein met zijn ontwapende lach, oprechte belangstelling en niet op de laatste plaats zijn geweldige stem de harten van het Alkmaarse publiek veroverd.

Dat bleek ook na het optreden toen er snel een lange rij ontstond met liefhebbers voor zijn cd of vinyl met handtekening. Na de pauze was het tijd om te swingen op de muziek die zich goed laat omschrijven als Soul Salsa met humor. Op het zon overgoten Canadaplein, swingde het publiek lachend mee op het tropische ritme.

The Soul of Spanish Harlem met onder andere Shirma Rouse, Gianna Tam en Lilian Vieiram. Begeleid door top musici speelden afwisselende muziek met verrassende nummers die we kennen van bijvoorbeeld Jo Bataan (reppo kleppo) en Mink the Ville (Spanish Stroll).

Ook deze swingende band signeerde na afloop voor de liefhebbers hun theateralbum dat zij dit jaar opnamen. (Foto's: Rob Wokke)
Pin It
Bekeken: 3042x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/