Het nieuwe cursusjaar van Artiance in Alkmaar komt snel dichterbij. Ook in het seizoen 2017/2018 zijn er weer allerlei cursussen muziek, beeldende kunst, allerlei soorten dans, theater en media & design te volgen. Nieuw zijn onder andere kleuterballet, acteerlessen en een vooropleiding voor de Kunstacademie.

Ieder mens heeft creatieve talenten. Talent om muziek te maken, te dansen, te acteren of beeldende kunst te maken. Bij het Alkmaarse Centrum voor de Kunsten aan het Canadaplein, komen al deze creatieve kunstvormen samen. Iedereen; jong, oud, beginner en expert kan terecht voor een lange of korte cursus.

Ook als je niet veel te besteden hebt, is het mogelijk mee te doen, dankzij de regelingen van de AlkmaarPas en het Jeugd Sport & Cultuurfonds.

Alle informatie staat op artiance.nl. Van het vaste aanbod is ook een papieren overzicht, zodat je in één oogopslag kunt zien wanneer de cursussen plaatsvinden. Dit overzicht is verkrijgbaar bij de bibliotheken in Alkmaar centrum, De Mare en Oudorp. Meld je in de zomervakantie nog aan, zodat je zeker bent van een plek in je cursus naar keuze.
Pin It
Bekeken: 3075x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/