De Bloemwijk, een gezellig volksbuurtje in Alkmaar, gelegen in wijk 01 zuid, krijgt volgend jaar een drastische make-over, zo meldt het NHD. Er is veel verouderd, de woningen, de nutsvoorzieningen, de waterbergingen en er is een parkeerprobleem.

Woningcorporatie Van Alckmaer gaat in gesprek met de bewoners, in het eerste stadium alleen met de huurders, maar later ook met de kopers. Er zijn al twee bijeenkomsten geweest waarin zij hun wensen kenbaar mogen maken., zo is te lezen in de krant. Ook zullen medewerkers van de woningcorporatie bij bewoners langsgaan om per woning te inventariseren wat de bewoners graag zouden willen aanpassen. De woningcorporatie betrekt ook de gemeente en de nutsbedrijven bij de make-over.

In december zal er een nieuwe bijeenkomst volgen als meer duidelijk is wat er speelt onder de bewoners. In de eerste maanden van 2018 zullen de concrete plannen worden vormgegeven.
Pin It
Bekeken: 4476x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/