Donderdagmiddag voer een echtpaar met hun plezierjacht vanaf Alkmaar richting Akersloot toen de schipper ter hoogte van Anema Trucks langs de Boekelerdijk in slaap viel en tegen de kade voer.

Er kwam het nodige water binnen waarop de inzittenden besloten om de boot aan te leggen . Snel brachten ze allerhande persoonlijke zaken in veiligheid terwijl de boot flink water maakte.

Een medewerker van GP Groot zag de reddeloosheid van het tweetal en besloot via 112 hulp in te roepen. Zowel de politie als de brandweerboot uit Akersloot waren razendsnel ter plaatse, gevolgd door de brandweer van Heiloo.

Er werden onmiddellijk slangen uitgerold om het water uit de boot te kunnen pompen. Om de boot veilig te kunnen stellen werd, toen er al het nodige water weggepompt was, een pomp aan boord gebracht en voer de boot onder begeleiding naar Jachtwerf Nic. Witsen.

Daar werd het vaartuig meteen uit het water gehesen en werd duidelijk dat er een flinke scheur in de voorsteven zat.
Pin It
Bekeken: 4221x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/