Vanaf 5 september start Zwembad De Hout met privé-zwemlessen voor het ABC-diploma. De lessen zijn is speciaal geschikt voor kinderen die beter gedijen bij wat meer aandacht.

Het voordeel van privé-zwemles is dat ieder op eigen niveau en tempo les krijgt. Een zwemleraar heeft twee leerlingen tegelijk. De ervaring leert dat kinderen beter functioneren met een 'maatje', waarmee zij zich kunnen identificeren en waaraan zij zich kunnen optrekken. Daarnaast is dit voor de hen ook gewoon leuker.

De privé-zwemlessen in Zwembad De Hout worden elke dinsdag gegeven van 14.30 tot 15.00 uur en zijn geschikt voor kinderen van 3,5 tot 16 jaar oud. Een les kost 25 euro en kan eventueel gevolgd worden naast reguliere lessen. Inschrijving kost eenmalig 5 euro. Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of online via Alkmaar Sport. Meer informatie is te vinden op zwembaddehout.nl/priveles.
Pin It
Bekeken: 4425x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/