Ondernemers, werkgevers en andere betrokkenen in de arbeidsregio Noord-Holland Noord kunnen zich op 2 oktober tijdens het Grootste Werkfestival in Den Helder laten inspireren over werk en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Het festival is een initiatief van Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid NHN, gebaseerd in Alkmaar, en biedt een interactief programma met boeiende sprekers als Joris Luyendijk, Erik Scherder, Annemarie van Gaal, Ben Kuiken en Henk Kraaijenhof. Dagvoorzitters zijn Femke Wolthuis en Eric Bergsma.

Het Grootste Werkfestival biedt inspiratiesessies, workshops, optredens en alle ruimte om te netwerken en van gedachten te wisselen over het thema Werk Geluk[t]. Bezoekers kunnen sparren met regionale en landelijke sprekers over werk, werkgeverschap en de arbeidsmarkt tijdens het Grote Werkdebat. Tot slot vindt het Grote Goede Doel Diner plaats, waar men losse plaatsen of een tafel voor acht personen kan reserveren. Een deel van de opbrengst van het diner komt ten goede aan de Edwin van der Sar Foundation, dat zich inzet voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel.

Meer over Het Grootste Werkfestival en de Maand van het Werk is te vinden op hetgrootstewerkfestival.nl en rpa-nhn.nl/MaandvanhetWerk.
Pin It
Bekeken: 3867x
https://ee.itk.ac.id/data/