Begin dit jaar werd als proef een 'Coldcase kalender' verspreid onder gedetineerden in vijf gevangenissen, waaronder die in Zwaag. Op de kalender staan 'cold cases', oftewel oude moord- en vermissingszaken waarbij de politie is vastgelopen door gebrek aan informatie. De politie maakte vandaag bekend dat de kalender vanwege succes in alle Nederlandse gevangenissen gaat uitdelen. Er staat ook een onopgeloste Alkmaarse moordzaak op:

Op zondagavond 6 juli 2003, rond 23.35 uur, werd de 28-jarige Mark Kerssens voor een kroeg op het Waagplein neergeschoten.

Mark werkte als portier voor meerdere cafés aan het Waagplein in Alkmaar. Een jongen met een bivakmuts op kwam over het Waagplein aangelopen. Toen hij op het looppad naast het terras liep, trok hij een wapen en schoot van heel dichtbij op Mark. Mark werd in zijn achterhoofd geraakt. De dader rende weg over het Waagplein. Collega’s van Mark gingen achter de schutter aan, maar werden zelf ook door de nog altijd onbekende vermoedelijk jonge man onder vuur genomen. Daardoor moesten zij de achtervolging opgeven. Twee dagen later, op dinsdag 8 juli, overleed Mark aan zijn verwondingen. De familie van Mark leeft nog altijd in onzekerheid waarom Mark is doodgeschoten. Weet jij meer over deze zaak, neem dan contact op met de politie. Tips: 0800 - 6070 — Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Er wordt 20.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip. De cold case van Mark Kerssens staat toepasselijk genoeg bij week 27, de week met 8 juli.
Pin It
Bekeken: 3379x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/