Op internet zijn beelden opgedoken waarop mogelijk de moord op de Zandvoortse goudhandelaar Hennie Schipper is te zien. Op de kwalitatief matige beelden lijkt te zien dat een man schoten afvuurt.

De beelden zijn waarschijnlijk gemaakt door met een telefoon de monitorbeelden van een bewakingscamera te filmen en doken op bij de website misdaadjournalist.nl

De liquidatie vond eergisteren plaats op de parkeerplaats van het Hotel Van der Valk in Akersloot langs de A9. Schipper overleed enige tijd later, de verdachte meldde zich kort na de moord zelf op het politiebureau.

Over de identiteit van de verdachte ontstond onduidelijkheid na een artikel van het NHD waarin te lezen was dat de GHB-verslaafde verdachte al maanden met een pistool rondliep in Alkmaar. Dat bleek het gevolg van een persoonsverwisseling te zijn, het artikel is inmiddels verwijderd.
Pin It
Bekeken: 10777x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/