Inwoners van Alkmaar kregen dinsdag een brief van de gemeente over een zes meter lange toeristenbus die een route gaat rijden door het centrum. Er wordt gestart met twee bussen maar in de toekomst zullen er drie stuks gaan rijden.

De bewoners van de Sint Annastraat zijn verbaasd over het plan dat over twee weken van start gaat. In een zogenoemde hop-on hop-off-bus moeten toeristen op meerdere dagen per week op speelse wijze de Alkmaarse binnenstad kunnen ontdekken. De bewoners maken zich echter zorgen over de verkeersveiligheid en de overlast die de bus mogelijk zal geven in de kleine, smalle straatjes van de oude stad.

Ze vragen zich af hoe het kan dat de gemeente dit plan heeft goedgekeurd en waarom veel andere bewoners niet op de hoogte zijn gebracht. Zij vinden het  een absurd plan. (foto: D66 Hoorn)
Pin It
Bekeken: 4607x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/