Van maandag 24 tot en met vrijdag 28 juli organiseert SKEEF het Water Zomerkamp bij het Meer van Luna in Heerhugowaard. Kinderen van 8 tot en met 16 jaar kunnen zich drie, vier of vijf dagen lang vermaken met allerlei stoere activiteiten op het land maar vooral op het water.

Iedere dag kun je onder ervaren begeleiding dingen doen zoals waterskiën, kneeboarden, wakeboarden, suppen en strandspellen. Ondertussen leer je allemaal leeftijdsgenoten kennen. En omdat sportief zijn energie vreet, wordt er uitgebreid geluncht en zijn er ook tussendoor hapjes en drankjes. Op de laatste dag is er een afsluitende barbecue, waaraan ook de ouders mee mogen doen.

De kosten zijn € 187,50 voor drie dagen, € 250 voor vier dagen en € 312,50 voor vijf dagen (incl. barbecue). De barbecue kost all in voor ouders € 30. Bij minimaal tien personen per dag gaat het zomerkamp door, het maximum aantal is twintig per dag.

Reserveer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. water zomer kamp, naam en leeftijd. Kijk voor het programma op de Facebookpagina van het Water Zomerkamp.
Pin It
Bekeken: 4335x
https://ee.itk.ac.id/data/