De bekende Nederlandse taxateur en veilinghouder Arie Molendijk uit Rotterdam komt op dinsdag 11 juli naar de Grote Kerk in De Rijp, om oude en zeldzame boeken, handschriften en oude bijbels voor publiek op waarde schatten. Eerder moest hij onverwachts afzeggen, maar nu komt hij alsnog en hij neemt een collega mee.

Arie Molendijk organiseerde ooit twee keer per jaar een veiling van oude en antieke boeken en was organisator van diverse boekenmarkten in het land. Hij is vooral gespecialiseerd in de oudheidskunde, topografie, bijbels en theologie. Ook oude foto's, ansichtkaarten en albums zijn welkom. Taxatie gebeurt zo mogelijk aan de hand van bewijsmateriaal uit recent verschenen veilingcatalogi. De waarde hangt natuurlijk ook af van de druk en de staat van het object.

Met enige regelmaat komen er op taxatiedagen uiterst zeldzame werken voor de dag of zelfs geheel onbekende boeken. Molendijk geeft graag deskundig advies over restauratie en taxaties voor bijvoorbeeld verzekering of verkoop. Voor taxatie of verkoop van een collectie die moeilijk te vervoeren is kan een afspraak worden gemaakt.

Taxatie kost € 5 , ongeacht het aantal te beoordelen objecten. Arie Molendijk is in de Grote Kerk van De Rijp aanwezig 13.00 tot 16.00 uur.
Pin It
Bekeken: 2927x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/