Jetske van Kampen van AV Hylas heeft zondag in Vught het zilver veroverd bij het NK Atletiek op de 800m voor meisjes A. Ze finishte in een tijd van 2:12,79 op anderhalve seconde van Ashley Melcherts uit Barendrecht.

Jetske en de andere titelkandidaten kwalificeerden zich zaterdag vrij eenvoudig voor de finale. Zondag voerde Jetske een spannende strijd om de podiumplaatsen, waarna ze uiteindelijk als tweede over de finish kwam. Nummer drie Anouk Prop uit Bergen op Zoom kon ze een halve seconde achter zich houden.

Eerstejaars A-junior Mark Roosien bereikte zaterdag op de 100m sprint de halve finale, door in de series een persoonlijk record te lopen van 11,58s.  Deze 19e tijd was goed voor indirecte kwalificatie. In de halve finale kwam hij helaas niet aan deze prestatie en liep 11,77s. Zondag nam Mark ook deel aan de 200m. Met een tijd van 23,73s benaderde hij zijn record, maar het was niet voldoende voor de volgende ronde.
Pin It
Bekeken: 3393x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/