In 1984 stal Danny de Munk als Ciske de Rat de harten van het Nederlandse publiek in een film die meer dan twee miljoen bezoekers trok. In 2007 werd de musical gemaakt, die 2,5 jaar speelde en zeven Musical Awards opbracht.

Dit seizoen kruipt De Munk voor de allerlaatste keer in de huid van het Amsterdamse straatschoffie dat hem beroemd maakte. Van dinsdag 27 juni t/m zondag 2 juli is Ciske de Rat te zien bij Theater De Vest.

Een bezoek aan de musical Ciske de Rat is pas compleet met een heerlijk Amsterdams diner in Grand Café Klunder. Speciaal voor deze voorstelling heeft de kok een passend diner samengesteld. Ook aan de kleintjes is gedacht met een kindermenu.

De musical begint van dinsdag t/m zaterdag om 19:30 uur. Op zaterdag en zondag zijn er matinees, respectievelijk om 14:00 en 14:30 uur. Tickets kosten €50, inclusief garderobe en drankje. Meer informatie op theaterdevest.nlHet Amsterdamse menu bij Klunder kost  €27,50 en het kindermenu €11,50, te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 3010x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/