Jos Blom Kraanverhuur B.V. bestaat 30 jaar en dat wordt op zaterdag 24 juni groots gevierd met een speciale open dag op het 14.000 vierkante meter grote bedrijfsterrein van de hoofdvestiging, aan de Alexander Flemingstraat 2 in Alkmaar. "Mensen hebben vaak geen idee hoe groot ons bedrijf is en wat we allemaal kunnen met onze machines”, vertelt mede-eigenaar Marco Blom. "Dat willen we deze dag graag laten zien."

Van 10.00 tot 16.00 uur is er op het enorme terrein een vrij toegankelijk festival, het 'Jos Blom Open Air'. Niet alleen zijn de indrukwekkende kranen en vrachtwagens te bewonderen, er zijn ook foodtrucks en diverse activiteiten voor kinderen, waaronder springkussens, trampolines en een klimtoren. De sfeer wordt gecreëerd door dj's en ook live bands, waaronder Kim de Boer & Van Huys Uit.

In 1987 begonnen de ouders van Richard en Marco met slechts één kraanwagen. Nu 12,5 jaar geleden namen de broers het roer over met al een aardige collectie. Inmiddels staan er bijna 50 kraanwagens, variërend van telekranen tot enorme torenkranen, maar ook vrachtwagens met laadkraan en opleggers zijn te huur. Het bedrijf beschikt over een eigen werkplaats.

De transportsector kende de laatste tien jaar zware tijden, maar Jos Blom kraanverhuur rook juist kansen. ,,Sinds 2011 zijn we zo ongeveer verdubbeld”, vertelt Marco, die het kantoor beheert, terwijl Richard de technische kant bestiert.  ,,We hebben sinds die tijd vier bedrijven overgenomen en beschikken inmiddels ook over vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Hoogeveen, Den Helder en Heerhugowaard.” Volgens de gebroeders Blom is dat succes vooral te danken aan een nuchtere aanpak, efficiënt en snel werken en verantwoord ondernemen.

Meer informatie op josblom30jaar.nl en josblom.com.
Pin It
Bekeken: 4121x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/