De 13 t/m 16-jarige junioren van de Alkmaarse Rugby Club hebben een succesvol seizoen achter de rug: zij werden 2e in de landelijke 3e klasse, finalist op het NK Sevens en 2e bij een sterk bezet toernooi in Den Bosch. Daarom is er door de trainers en het clubbestuur besloten om hen een onvergetelijk kamp aan te bieden.

Vrijdag 23 juni t/m zondag 25 Juni zullen de junioren van de Alkmaarse Rugby Club een heel weekend verenigd zijn om het seizoen af te sluiten. Op het programma staan samen kamperen, fietsen naar verschillende locaties, sporten en gezellige en uitdagende activiteiten beleven. Maar ook samen opruimen, afwassen of andere gezamenlijke taken horen erbij. Want rugby heeft sterke kernwaarden: respect, sportiviteit, discipline, teamwork en plezier.

Rugbyen is ook de passie voor de sport uitdragen. Daarom is er zaterdag ochtend 24 juni , van 10:00 tot 13:00 uur, op Strand Zuid in Bergen aan Zee gelegenheid om de Junioren (U16) van Alkmaar aan het spelen te zien tijdens een strandtoernooi waar Haarlem en Den Helder uitgenodigd zijn. Iedereen die zin heeft om te kijken en eens zelf het spel te ontdekken is welkom.
Pin It
Bekeken: 3009x
https://ee.itk.ac.id/data/