In conceptstore Binqel aan de Gedempte Nieuwe Sloot 47 kunnen inwoners van de gemeente Alkmaar van maandag 26 juni tot en met zaterdag 1 juli hun ideeën kwijt over de ‘De Toekomst van Alkmaar’.


Is Alkmaar in de toekomst nog steeds Kaasstad? Hoe verdienen Alkmaarders over 20 jaar hun geld? De internationaal bekende trendwatcher Adjiedj Bakas schrijft daar deze zomer voor Alkmaar een trendboek over en roept alle Alkmaarders op hem te inspireren.


Wethouder Victor Kloos schaart zich achter de oproep van Bakas: “Ik geloof in de denkkracht, de visie en de dromen van onze inwoners en ondernemers. Daar kunnen we als politiek en als gemeentebestuur groot voordeel mee doen. Kom langs en deel uw visie op de Toekomst van Alkmaar.”


Binqel is open van 09.00 uur tot 17.00 uur. Op de donderdagavond blijft de store open tot 22.00 uur en op de zaterdag tot 13.00 uur. Ook op maandagochtend is de winkel gesloten. Iedereen kan zijn of haar ideeën over de Toekomst van Alkmaar ook online delen via toekomstvanalkmaar.nl.


Pin It
Bekeken: 3025x
https://ee.itk.ac.id/data/