Lijkt het je leuk om zelf een stop-motion filmpje te maken? Kom dan op vrijdagmiddag 23 juni naar de bibliotheek in Alkmaar Centrum. Er is een workshop voor kinderen van 6 tot 9 jaar én een workshop voor kinderen van 9 tot 12 jaar, waarin ze de basisbeginselen leren van deze techniek.

Stop-motion is een eenvoudige manier om leuke filmpjes te maken met een reeks foto's waarop bijvoorbeeld kleipoppetjes met telkens een net andere houding of plaats. Op de iPads van de bieb staan alle apps die je nodig hebt en er is begeleiding. Er zijn poppetjes en figuurtjes aanwezig, maar als je zelf van alles meenemen.

De clinic duurt van 15.00 tot 17.00 uur en deelname kost € 3,50. Inschrijven kan via de jeugd agenda op bibliotheekkennemerwaard.nl, of aan de balie (met pin).
Pin It
Bekeken: 2903x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/